ВИДЕО: Тайните на автомобилната фотография с Деян Йорданов

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

10 Jan 2024

 

Винаги е приятно, когато със събеседника ви имате допирни точки и еднакви неща, които харесвате. Затова поканихме в студиото на DizzyCast нашия приятел Деян Йорданов. Той се занимава професионално с фотография, и по-точно със заснемане на автомобили. Както ясно личи от неговото портфолио www.didoriginal.com

В тази сфера влизат и мотоциклетите, камионите и въобще, всичко свързано с транспорта и рекламата. Но, страстта на Дидо са готините коли, каквато е и нашата. Да харесваш автомобили обаче не е достатъчно за да бъдеш добър фотограф.

Необходими са много упоритост, малко или много талант, постоянство и…, още неща, които споделя с нас самият Деян. Работите му са възхитителни, клиенти са му много от българските официални вносители на автомобили, не само наши фирми, Rolls-Royce Турция, Mercedes, Audi и още куп марки и фирми.

Дидо споделя опита си с нас, как точно снима, каква техника използва, колко време отнема една сериозна сесия и много детайли от магичния свят на фотографията. Пожелаваме ви приятно гледане!

А също ви съветваме да кликнете на двата банера тук в статията. Единият ще ви отведе до изумителното разнообразие от фото, видео и аудио техника, което предлагат нашите приятели от Dynaphos. Другият е към Sony България, където също може да научите най-новите апарати на японската марка, както и за другите качествени електронни продукти на Sony.

Лукс от Китай!