Един много компактен кемпер се продава за без пари

  • Галерия от 13 снимки с композицията на базата на Freightliner Coronado Галерия от 13 снимки с композицията на базата на Freightliner Coronado

20 Jul 2022

Лятото е в разгара си, горивото е без пари и на човек му се ходи на някъде. Човек може и да е ходил вече тази година до въпросното някъде, но усещането за консумиране на горещия сезон остава винаги незаситено. Оферти изкачат отвсякъде, най-вече под формата на мега досаден спам, притесняващ човек дори в най-интимните му мероприятия сред стени от плочки. Но намерихме нещо като добра алтернатива за почивка и решихме да го споделим с вас.

Въпросната алтернатива става не само за почивка, бива си я и за живеене. Даже си е чудна. Няма да имате съседи, ще си обикаляте из света. При това е на добра цена. И харчи малко.

Става въпрос за ето този моторхоум на базата на Freightliner Coronado плюс ремаркето с него. Което всъщност е гараж за две коли и място за достатъчно инструменти.

Композицията е от 2008 г., не е първа младост, но и цената е като за 14-годишна ваканция на колела. Да, тя се продава, като искат за нея 425 000 долара. Или 821 608 лв. И 62 стотинки. Нещата трябва да са точни все пак.

Освен въпросната сума ще ви трябва категория C-E. Но получавате всекидневна, кухненски бокс, мини трапезария, баня, спалня и ремарке за две коли.

Още снимки в галерията горе.

Много практичен и интересен!