Двама чупят с чукове Bugatti Chiron в Лондон (Видео)

  • Галерия от 3 снимки с опита за обир в Лондон Галерия от 3 снимки с опита за обир в Лондон

22 Aug 2022

Случката от миналия уикенд е достойна за българската действителност, но този път призът за лудост отива за Англия. Видеото по-долу е от Лондон и показва как скутерист удря няколко пъти с чук шофьорското странично стъкло на Bugatti Chiron.

Оказва се, че това не е просто момент на агресия от страна на мъжа със скутера, а пладнешки опит за обир. И в случая целта не е била френската хиперкола, а часовникът на нейния собственик, струващ малко над 250 000 лв.

Местните медии съобщават, че собственикът на тъмносиния Chiron е милионер от Кувейт, известен с демонстрирането на скъп начин на живот в социалните мрежи. Той се казва Абдула Ф. Ал Басман и по време на нападението е носил платинен Rolex Daytona. Watch Crime London обаче посочва, че портфейла е бил истинската цел, а не часовника.

В опита за обир участват двама души, облечени в работни облекла на фирмата за доставка на храна Deliveroo. На видеото се вижда как в трафика само единият от тях удря по страничното стъкло, но свидетели споделят, че и другият скутерист е бил с чук.

Случаят от миналия уикенд не е частен. Полицията в Лондон регистрира ръст на престъпленията, извършени от скутеристи, насочени предимно към много скъпи часовници, притежавани от богати мъже.

По непотвърдена информация двамата от видеото с Chiron-а са заловени. Обирът им не е успешен, като щетите са счупено ляво стъкло и стрес за милионера от Кувейт.

Лукс от Китай!