14-годишен биткойн милионер накупи коли, които не може да кара

  • Галерия от 5 снимки с 14-годишния Хазик Насри и неговите коли Галерия от 5 снимки с 14-годишния Хазик Насри и неговите коли

14 Nov 2022

Кой да предполага, че часовете по Информатика (древен предмет в училище) можеха да са много по-полезни от това да рисувам драсканици на Paint. Но и да бях по-добър ученик надали от мен щеше да излезе софтуерен инженер. Някои обаче им идва отвътре да са на ти с компютрите и видеото по-долу е кратък пример за това.

В него може да видим 14-годишен младеж от Малайзия, който твърди, че е биткойн милионер. Той се казва Хазик Насри и споделя, че е започнал да се занимава с криптовалута преди няколко години. С част от натрупаното състояние е купил няколко автомобила, които обаче все още няма законно право да управлява.

Краткият TikTok клип е гледан над 5 милиона пъти и в него младият азиатец показва своята „колекция“. Първата кола, която представя е Toyota IQ, струвала на Насри „около половин биткойн“. Той купува малкият японски модел през 2018 г., още когато е на 10 години.

Следващите автомобили в гаража на малчугана са Range Rover Sport Autobiography, последвано от синьо Ferrari FF, което купува в края на 2020 г., когато е на 12 години.  Последната придобивка е жълто Lamborghini Aventador, като Насри очаква скоро да пристигне поръчан Chevrolet Camaro.

@haziqnasreey My full car collection as a 14 year old bitcoin millionaire! bütün dediyim papaq idi! #fypシ #fypmalaysia #antworten ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED
Първородната Godzilla!