Ново попълнение в редиците на DizzyRiders Media!


04 Jan 2023

Международен редактор на Motor1.com става част от екипа на DizzyRiders 

Ударно начало на 2023 година в редиците на DizzyRiders. Към редакторския екип на автомобилната ни медия се присъединява Ангел Сергеев, силно разпознаваемо име от авто средитe у нас с над 12 години опит като основен редактор в онлайн и печатни издания, и международен опит от над 7 години в един от най-посещаваните световни сайтове Motor1.com.

В DizzyRiders Ангел ще поеме активна роля в създаването на съдържание за сайта dizzyriders.bg, а също така ще се включи под различни форми и в YouTube канала на медията. Към дейността на талантливия, професионален и отдаден екип на DizzyRiders, Ангел ще добави своя поглед към всевъзможни теми от автомобилната индустрия във вид на онлайн съдържание. В различни видео формати той ще обсъжда теми от електрическата мобилност (както и много други извън нея) и ще споделя експертизата си с образованата аудитория на DizzyRiders в YouTube, където тя вече наброява 60 000 потребители.

Ангел Сергеев ще продължи да изпълнява ангажиментите си към американското издание на сайта Motor1.com, което към момента се позиционира в Топ 5 на най-посещаваните англоезични сайтове за автомобилни новини в света с над 17 милиона уникални посещения за ноември (по данни на Similar Web).

Още като студент (Транспортна Техника и Технологии в ТУ-София) Ангел стажува в издания и сайтове като F1 Racing, Top Gear и Speed Press. Скоро след това се присъединява към Autoclub, където участва в издаването на нишово автомобилно списание и в поддържането на един от водещите автомобилни сайтове в България. През годините взима дейно участие в различни проекти, между които се открояват пълен редизайн и препозициониране на сайта Autoclub.bg, три поредни участия в пресцентъра на Автосалон София, публикации във водещото немско списание Auto motor und sport, публикации в международни онлайн и печатни издания като InsideEVs, Porsche Club Australia, Motorsport.com и други. Ангел е член на журито за Автомобил на годината в България от 2013 г. насам.

Можете да последвате Ангел Сергеев в Instagram и Facebook.

Само за 6 години DizzyRiders се утвърди като една от най-големите автомобилни медии в България. Всеки месец сайтът dizzyriders.bg генерира над половин милион импресии, а клиповете на медията в YouTube имат близо 12 милиона гледания. DizzyRiders е и една от най-активните авто медии в социалните мрежи с огромен ежемесечен рийч от над 1 милион потребители.

Първородната Godzilla!