Чичо Искрен срещу Начо: Словесен дуел на тема ‘Mercedes-Benz’ в новия ни подкаст! Видео!


29 Mar 2022

Всъщност „дуел“ не е точното определение, защото Искрен и Начо по-скоро споделят едно и също мнение за много от автомобилите. Второто издание на подкаста ни е по-скоро нещо, като т.н. надсвирване в музиката, но без единият да се стреми да блесне с повече знания от другия.

А автомобилни знания имат и двамата, и двамата са ценители, особено на по-старите машини. Винаги ми е приятно да разговарям с тях и неслучайно Начо е отговорен за също новата ни рубрика „Всичко, което трябва да знаете за…“, а Чичо Искрен – чест гост водещ, когато става въпрос за класически събития или BMW.

В този епизод двамата засягат темата ‘Mercedes-Benz’ и по-специално в периода от средата на 50-те до около 2000-та година. Култовата S-класа, поколенията на SL, AMG, Е-класа, легендарният 500 E/E 500, това са само част от любопитните модели и историите свързани с тях, които ще гледане и чуете в DizzyCast #2.

Искаме да благодарим и на хората, които ни подкрепят, без които създаването на оригинално съдържание не би било възможно. Това е екипът на NAS auto group и nag.bg – онлайн магазин за авточасти, голямо разнообразие и прилични цени.

Първородната Godzilla!