Honda N-Van с тунинг от ESB Style прилича на мини Defender

  • 15 снимки с тунингования мъник 15 снимки с тунингования мъник

21 Feb 2023

Още през 2018 г. Honda представи първия си kei ван – N-Van, който е само 3395 милиметра дълъг, 1475 мм широк и 1950 мм висок, с междуосие от 2520 мм. Той се продава в товарни и пътнически версии в Япония и сега, благодарение на местна тунинг компания, клиентите могат да го оборудват и с визия, вдъхновена от офроуда.

ESB Style показа своята версия на N-Van с предна част, приличаща много на новия Land Rover Defender. Така нареченият Dafunder получава нови брони, нова решетка и нови фарове, които създават изцяло облик на предницата на малкия ван. Решетката и особено фаровете имитират Defender без да са прекалено големи или изпъкващи и да развалят симпатичните пропорции на N-Van. 

Тази мини версия на Defender се задвижва от стандартния си 660-кубиков бензинов двигател с максимална мощност от 63 к.с. и 104 Нм, когато е оборудван с турбокомпресор. Можете да го купите или с предно задвижване, или с AWD, докато CVT е единствената налична трансмисия. Припомняме, че съвсем наскоро Honda представи електрическа версия на N-Van, която ще бъде пусната в продажба в Япония през пролетта на 2024 г.

И накрая припомняме какво означава kei кола. Това е един много спицифичен мини сегмент автомобили, който се продава само в Япония, където съществува регулация по отношение на размерите на превозните средства. Kei колите са най-малките в продажба и са предвидени за употреба по натоварените улици на Токио и другите големи градове в страната.

Лукс от Китай!