Ударихте Bugatti Chiron? В моргата има оригинална предна маска - само 733 000 лева


14 Mar 2023

Всичко може да се случи на пътя - да спукате гума, да забравите документите за колата или да ударите... Bugatti Chiron. Ако случайно точно това ви се случи и моделът е от много рядката серия Chiron Super Sports 300+, имате късмет. Така де, силно казано късмет, но има измъкване от ситуацията. Има налични части втора употреба.

Това, разбира се, е само привидно успокояващо. Тъй като цената на екстериорните компоненти от предницата - броня, капак и два калника, е 400 000 долара или около 730 000 лева по актуалните обменни курсове. Колегите ни от Auto Bild ни припомниха за фирмата Parts4usa, която се занимава с продажба на части за суперколи и екзотични автомобили и именно тя предлага карбоновите компоненти.

Ако пък случайно сте ударили обикновен модел Chiron, какъвто има в България, ще се разминете със "само" 330 000 долара или 620 000 лева. Ако имате "късмета" да чукнете Veyron отзад - 64 500 долара или близо 120 000 лева за задна маска. Без пари!

Вижте на този линк всички оригинални компоненти за Bugatti, които продава щатската фирма. А ние от своя страна можем да се похвалим, че имахме късмета да снимаме Bugatti Chiron. И да не го ударим никъде!

Лукс от Китай!