От MINI не останаха доволни от шпионски снимки и разкриха новата двувратка

  • 4 снимки с новото Mini 4 снимки с новото Mini

13 Apr 2023

MINI работи по ново поколение модели - това не е тайна за никого. Още повече за шпионските фотографи, които дебнат за прототипи на нови автомобили по целия свят. Наскоро следващото поколение двуврато MINI беше заснето в Лас Вегас, но от марката не останаха много доволни от начина, по който симпатичният хечбек изглежда на снимките. Отговорът на компанията беше светкавичен - броени часове по-късно бяха разпространени официални изображения на новия MINI с две врати. На точно същата кола, впрочем.

Оригиналните шпионски снимки се появиха за първи път в Motor1.com. Отново там са публикувани и официалните кадри. Всичко, което можем да кажем на този ранен етап е, че машината изглежда доста приятно. Трудно е да преценим всичко в детайли, тъй като такива все още липсват, но този син цвят в комбинация с освежения екстериор са определено приятна гледка.

Техническа информация също липсва. Знаем със сигурност, че електрическите версии ще се продават едновременно с ДВГ модели поне в първите 4-5 години. Горивните мотори ще бъдат задължително с някаква форма на хибридна подкрепа.

Първородната Godzilla!