Вижте интериора на следващото поколение Peugeot 3008

  • 6 снимки с интериора на новото 3008 6 снимки с интериора на новото 3008

06 Jun 2023

Задава се ново поколение за един от най-важните модели на Peugeot. 3008 е сред бестселърите на фирмата, които внасят най-много свежи пари в касата. И от тази гледна точка, можете да бъдете сигурни, че французите ще направят всичко възможно новият модел да е 'уау' по всички възможни критерии.

Току-що Peugeot показа интериора на новия 3008. Голямата новина, както най-вероятно можехте да се досетите и сами, е наличието на нов огромен дисплей. Peugeot го нарича панорамен i-Cockpit, а размерът му е 21 инча в диагонал.

Този 21-инчов панорамен екран е разположен оптимално ергономично и е леко извит към водача, като същевременно остава идеално достъпен за пътника от дясната страна. В централната част на таблото има i-Toggles, напълно адаптивни чувствителни на допир бутони, които могат да бъдат програмирани за бърз достъп до 10 от любимите функции на потребителя, независимо дали се обаждате на любим човек, стартирате навигация до често използвана дестинация, настройвате радиото на любима станция, настройка на идеалната температура за климатика и др.

Дебютът на новото поколение 3008 е насрочен за септември тази година. 

Лукс от Китай!