Мъск иска боят му със Зукърбърг да се предава в X (Twitter)


07 Aug 2023

Илон Мъск предлага битката в клетка между него и Марк Зукърбърг да бъде предавана на живо в социалната мрежа Х (Twitter). Милиардерите се готвят да премерят сили в мач, за който се очаква да събере многомилионни приходи, макар да не са известни много подробности. Приходите ще отидат изцяло за благотворителност в полза на американски ветерани, без да има повече подробности, се разбира от съобщение на Мъск.

Засега няма почти никаква информация относно очаквания двубой между 52-годишния изпълнителен директор на Tesla и 39-годишния шеф на Meta. Знае се, че Зукърбърг, който тренира жиу-жицу (и е с 12 години по-млад), е приел предизвикателството на Мъск, като се очаква двубоят да бъде в Лас Вегас, а спряганата дата е 26 август.

След като Мъск предложи двубоят да се предава пряко в X, Зукърбърг контрира: “Не трябва ли да използваме по-надеждна платформа, която реално може да събере пари за благотворителност?” Словесната битка между новия шеф на X и този на Threads продължава вече няколко месеца, но все още никой не е сигурен дали ще се стигне до реален двубой.

 

Лукс от Китай!