Избраха Lexus за най-надеждна марка във Великобритания за четвърта година


17 Aug 2023

Lexus запази статута си на най-високо оценения производител на автомобили във Великобритания, като беше избран за най-надеждна автомобилна марка в наградите за нови автомобили на Auto Trader за 2023 г. Auto Trader е един от най-големите уебсайтове за онлайн продажба на употребявани и нови автомобили във Великобритания.

Това е четвъртият път за пет години, когато Lexus печели титлата, която се определя от реалния опит и мненията на повече от 220 000 собственици на автомобили във Великобритания, които отговориха на годишното проучване на Auto Trader.

Ерин Бейкър, редакционен директор на Auto Trader, коментира: „Качеството, надеждността и комфорта са трите характеристики, които излязоха от нашето проучване. Както каза един собственик – „Иска ми се да бях купил Lexus преди години, това е най-добрата кола, която съм карал и никога не бих се върнал към друг модел.“

Добре доказаната надеждност на автомобилите Lexus е подкрепена от гаранционна програма за спокойствие Lexus Relax. Тя осигурява до 10 години покритие за всички модели Lexus, без допълнителни разходи, при условие че превозното средство се обслужва в оторизиран сервиз на Lexus.

Лукс от Китай!