Ето как може да изглежда новия Volkswagen Passat Alltrack

  • 2 снимки 2 снимки

15 Sep 2023

Деветото поколение Volkswagen Passat е определено голяма промяна спрямо своя предшественик. Предлага се само като комби и вече не се сглобява в Германия, тъй като производството се премества в Словакия. В допълнение, моделът от среден клас всъщност е разработен от Skoda и е първият автомобил на VW Group, който стъпва на платформата MQB Evo. Изглежда доста по-различно – особено отвътре – от модела, който заменя, като същевременно е значително по-голям.

2024 Passat Variant беше показан в няколко нива на оборудване и с различни задвижвания, но има версия, която все още не е представена. Снимките тук показват по-приключенския Alltrack с повдигнато окачване и пластмасова облицовка на каросерията. Това е алтернатива на предстоящите Tiguan и Tayron за хората, които не искат SUV, но истината е, че не е ясно дали VW отново ще има свой еквивалент на Skoda Superb Combi Scout.

Би било логично Passat Alltrack да види бял ден, тъй като инвестицията ще бъде минимална. Повдигнатото комби от Волфсбург би било по-достъпна алтернатива на по-луксозния Audi A4 Allroad, като същевременно предлага стандартно задвижване на четирите колела 4Motion и автоматична скоростна кутия с двоен съединител (DSG).

Лукс от Китай!