Руснаци качиха Rolls-Royce върху покрива на Hummer H2 (Видео)


27 Nov 2023

В този свят вече няма нищо, което да ни впечатли. Дори това видео, в което транспортират жълт Rolls-Royce Ghost върху покрива на жълт Hummer H2. Но хората правят какво ли не, само и само да им се гледат повече и повече видеата в YouTube, Instagram, TikTok и къде ли още не. Защото добре знаят, че това продава.

Преди две седмици руски влогър реши да качи Mercedes-Maybach S-класа върху покрива на Toyota Land Cruiser и да мине през центъра на Ростов на Дон в Русия. Това явно е вдъхновило друг руски влогър – Алан Енилеев, който копира идеята, но с други коли и в друга страна.

Локацията в случая е град Алмати в Казахстан, където Алан Енилеев снима краткият си видеоклип. В него се вижда как жълтият Rolls-Royce Ghost е качен по идентичен начин като онзи Maybach в Ростов на Дон. Британската лимузина е качена върху дървени греди и вързана с оранжеви колани за задната броня, предния ролбар и страничните прагове.

С Rolls-Royce на покрива Hummer-ът отива на местна бензиностанция, където е зареден с гориво Ghost-ът. Със сигурност щеше да има повече гледаемост ако се бяха обърнали някъде, но явно всичко е минало без неприятности. 

Лукс от Китай!