Този чисто нов Mustang оцеля само 25 км преди да бъде разбит

  • 5 снимки 5 снимки

28 Nov 2023

Знаем, че често се шегуваме колко лесно катастрофират шофьорите на Ford Mustang, особено в САЩ, но ситуацията става доста тревожна. Най-новото поколение на спортния автомобил едва сега тръгва по пътищата на Америка, но вече могат да бъдат открити катастрофирали коли, които се продават на търгове. Някои от тях са на забележително малък пробег.

Например, вижте този черен 2024 Mustang GT, разположен в Роли, Северна Каролина, който наскоро се появи на търг в IAA. Километражът показва само 16 мили или 26 километра, които са изминати от слизането от поточната линия. С други думи, най-вероятно говорим за демо кола, която е била разбита при някой от първите си тестове от потенциални клиенти. Както винаги, подробностите за случилото се остават неразкрити, но аукционната къща посочва, че щетите засягат предимно задния десен ъгъл на автомобила.

Долната част на задницата се е свила навътре, а начинът, по който задните седалки са се изстреляли напред, предполагат, че тази кола е била ударена отзад, а не е жертва на шофьор с тежък десен крак и любов към дима от гуми. За щастие местоположението на повредата означава, че предницата и, може би по-важното, двигателят изглеждат в добро състояние. Във видеоклип на страницата на търга може да се чуе, че моторът работи добре.

Все още не е ясно кога 5-литровото спортно купе ще бъде пуснато на търг, но пък се знае, че ремонтът се оценява на почти 30 000 долара според експертите от IAA.

Лукс от Китай!