Alfa Romeo, Jeep, Fiat и Abarth под един покрив в нов шоурум в София


01 Dec 2023

В началото на ноември София Франс Ауто (SFA) обяви, че чрез новото си дъщерно дружество Ес Еф Ей Аутомотив (SFA Automotive) компанията става официален вносител на марките Alfa Romeo, Jeep, Fiat и Abarth за България на глобалния производител Stellantis. Само месец по-късно е факт и търговският център SFA Retail София – 4, който ще бъде техният нов дом.

Шоурумът е разположен в гр. София на ул. „Резбарска“ № 5 – локация, на която преди години се помещаваше Jeep, и е добре позната за почитателите на марката, а сега се превръща в модерен мултибранд център, следващ иновативната „car mall“ концепция на производителя.

Освен четирите основни марки, новият шоурум ще обслужва и клиентите на лекотоварната гама на Fiat Professional, както и феновете на изключителните автомобили със спортен заряд Abarth. Шоурумът разполага и с обособена зона за демонстрационни автомобили, които са на разположение на клиентите за пробно шофиране. За моделите с електрическо задвижване са осигурени две зарядни станции.

Гаранционното обслужване и продажбата на резервни части за автомобилите от четирите марки ще се извършва в оторизирания сервизен комплекс на SFA Retail София – 3 на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата.

Важно е да уточним, че Витоша Ауто ще продължи своята дейност като дилър и оторизиран сервиз на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat за София.

Лукс от Китай!