ВИДЕО: Да караш 900 електромобила само с едно приложение? SPARK

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

07 Dec 2023

Ако живеете в София или Пловдив, вероятно сте чували за SPARK. Макар, че шансът да знаете с какво се занимава фирмата е голям, дори да не пребивавате в тези два града. Голям, защото фирмата за споделяне на автомобили се разраства със стремглави темпове. 

Докато в началото автопаркът включваше само симпатичните VW Up, сега чрез SPARK може да карате също братчето му Skoda CITIGOe iV, Hyundai Kona Electric, най-новите попълнения Opel Corsa-eи Peugeot е-208, та дори ванове, ако ви се налага да премествате багаж или пък сте повече хора.

Истината е, че услугата може да бъде супер удобна и освобождаваща. Последното, защото имате възможност да излезете с кола, която да паркирате безплатно в зона, след което тя да не бъде ваша грижа. Да се приберете с автомобил, без да сте излизали с такъв и въобще, да карате нова електричка, когато и за колкото време си решите, само чрез приложението на телефона.

Какво точно представлява услугата SPARK обаче? Как се прави регистрация? Какви са изискванията? За тези и още неща си говорим с нашия човек Боян Бакърджиев. Приятно гледане! А след видеото, може да кликнете на картинката тук горе и да посетите сайта им, където също има любопитна информация.

Лукс от Китай!