ВИДЕО: Докоснахме се до новата Panamera

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

13 Dec 2023

Буквално две седмици след световния дебют на третото поколение Porsche Panameraв Шанхай, имаме ексклузивен достъп до автомобила. Ексклузивен, защото сме сред малка група журналисти, поканени на специално събитие в Прага. 

Освен новия модел, специалността на случващото се в чешката столица е, че Porsche отбелязва 15 години на пазарите от Централна и Източна Европа. Подразделението отговарящо за групата страни, в която попадаме и ние, се казва PCEE, а дебютът на Panamera бе добър повод за направлението да съчетае двете ключови събития.

Бутиковото представяне бе и в интересно място  - Vanguard Prague, жилищен комплекс с луксозни апартаменти, изграден върху старо бомбоубежище, изпълнен в много нестандартен стил. Там, на 8-я етаж, ни очакваше новата Panamera.

За около час с автомобила успяхме да научим повече за него от споменатото в прессъобщението, но най-важното, да усетим колата на живо. Първите пробни шофирания предстоят, но дотогава ви предлагаме това 9-минутно видео с първи впечатления от новата Panamera.

Лукс от Китай!