Джеръми Кларксън се оборудва с нов лилав McLaren? Да, ама не!


08 Feb 2024

Въпреки че е дебел и стар, както самият той каза наскоро, Джеръми Кларксън изглежда все още може да влиза в спортни коли. Папараците на DailyMail наскоро го уловиха да слиза от лилав McLaren 750S.

Това е една от най-актуалните машини на британската марка, която определено е сред любимите на Джезата. В момента такъв автомобил се продава срещу около 260 000 паунда, но не знаем точната спецификация на конкретната кола.

Според британското издание, Кларксън е показал суперколата на свой приятел преди двамата да се отправят на обяд. След това бившият водещ на Top Gear е тръгнал обратно към вкъщи с последната V8 кола на McLaren без електрификация.

В случая всичко това се оказва вярно, с изключение на дребния факт, че Джеръми не си е купил колата, а я е взел за тестово каране, както самият той пише в коментар под публикацията на DailyMail. Точните му думи са: "Това е прес кола, малоумници, пиша ревю за Sunday Times"

 

 

Част от автомобилите, които Кларксън е притежавал или все още притежава, включват Ferrari F355, Lamborghini Gallardo Spyder, Alfa Romeo GTV6, Aston Martin Virage, Lexus LFA и доста други.

Лукс от Китай!