Bentley отваря сервизен център в България

  • Галерия с 4 снимки. Галерия с 4 снимки.

22 May 2024

Луксозният производител на автомобили Bentley вече ще бъде официално представен в страната ни. Засега не става дума за шоурум, а за сервизен център, който ще може да обслужва и ремонтира автомобили Bentley за България.

"Bentley Motors открива днес първия сервизен център на луксозната марка в България", се казва в официалното изявление на марката до медиите. "Модерният обект, разположен в София, е оборудван с набор от технологии за обслужване и ремонт, гарантиращи, че българските клиенти на Bentley ще получат най-доброто обслужване за своите автомобили". 

Както съобщава AutoPress, че сервизният център е с площ от 90 кв.м, е оборудван е с два специално разработени подемника за автомобили като Bentayga и Continental GT, и е разположен на територията на Порше София Запад. 

"Нашият нов сервиз е крайъгълен камък за нас в България, като позволява на нашите лоялни клиенти да се възползват напълно от опита на нашите техници и сервизен персонал", коментира Марио Де Мартино, генерален мениджър на Porsche Inter Auto България. "Очакваме с нетърпение да посрещнем тях и ентусиастите на марката в близко бъдеще".

Фотография: Ивелин Солаков 

Най-достъпният пикап у нас?