НАП оферта на седмицата: Lada за 7 бона! Най-малко 7!


10 Jul 2024

На вашето внимание аукционна къща НАП, известна още като българската RM Sotheby's, представя един уникален автомобил на изключително атрактивна цена – Lada Niva 2011.

Трябва да се отбележи, че в момента има едва 8 такива машини, продавани в България, като може би само тази не е в движение! А това я превръща в истинска рядкост. За същите пари може да си купите такава в движение. Има и още нещо ексклузивно – няма контактен ключ. Няма и акумулатор. Общо взето три неща, едно от които като го няма, другите са непотребни.

Двигателят е 1,7-литров бензин с 83 к.с. и газова уредба. Годината на производство е 2011 г., но въпреки своите 13 години на пътя и извън него руският офроудър има „наличие на ръжда и корозия по цялото купе“. Или казано най-кратко от НАП: „лошо техническо състояние“.

Салонът има своите дребни забележки. Ако сте любител на паяците може да го ползвате за терариум.

Niva-та е с пернишка регистрация, но се намира на една-две-три туби бензин от Перник. Локацията е красивото село Средогрив в Северозападна България.

И внимание, най-важната част от офертата на седмицата. Тайният търг ще се проведе в последния ден от този месец. Който не е разбрал датата е 31 юли, часът 11:00. Депозитът за участие е 1350 лв., а първоначалната цена на аукциона започва от 6750 лв. След нея само нагоре!

Най-достъпният пикап у нас?