Когато прекалиш с GTA и откраднеш Ferrari в реалния живот (Видео)


17 Sep 2024

Определено не всеки ден се вижда как се краде Ferrari. Този случай действително е рядък, но уви няма да влезе в Наръчника на младия автокрадец, защото не завършва с хепиенд за 19-годишният мераклия, дръзнал да открадне 488.

Най-долу има полицейски кадри, записали много малка част от бягството. Ferrari-то е откраднато в най-малкия американски щат - Роуд Айлънд. Преследването е било адски дълго, защото приключва в североизточната част на Флорида. Това си е разстояние от около 1180 мили или 1900 км.

Колата е подгонена още в Роуд Айлънд, малко след кражбата (първото видео). Тогава тя е забелязана от полицейски патрул и настигната с ниска скорост на магистрала, защото в този момент е имало голямо задръстване плюс дъждовно време.

Аварирал автомобил причинил тапата, но крадецът използвал аварийната лента, за да я избегне. Когато пътят се изчистил автоджамбазът настъпил газта и изчезнал безследно напред.

Италианската суперкола е засечена чак в окръг Флаглер в щата Флорида (второто видео). На кадрите се вижда как 19-годишният крадец минава със синьото Ferrari 488 на червен светофар и зад гърба си влачи солидна компания, чиято цел е да го спре и арестува.

Това се и случва, но не след напълно очаквана катастрофа, а тихо и кротко. Крадецът е бил скрил Ferrari-то зад местна къща и частично го е покрил с каквото е намерил наблизо. Но в крайна сметка тийнейджърът е задържан без допълнително екшън. Така се случва, когато прекалиш с GTA.

Много по-добра от предишната?