The Grand Tour еп. 11 с „българско участие“. Джеймс държи гумена играчка. Галерия от епизода

  • Галерия от 14 снимки. Галерия от 14 снимки.

22 Jan 2017

За тези от вас, които не са особено запознати, The Grand Tour е новото предаване на старите муцуни от TopGеаr, най-гледаното автомобилно шоу на планетата. С две думи, GT е старият... TG (съвпадение? надали..), само че без гостите, тъй като в новото шоу те постоянно умират. Без значение, The Grand Tour е изключително забавно, като разбира се има своите възходи и падения.

Този петък се излъчи епизод номер 11, който ние намираме за един от най-слабите досега, същевременно съдържащ един-два мега лафа, на които сме си изплакали очите, плюс бъзик с нас, българите, част, която не е толкова забавна. Но, Джеза и компания неведнъж са си правили майтапи на гърба на страни от Източна Европа, като преди време спомена, че окачането на Lada е направено с пружини от български химикалки.

„Българското участие“ в епизода всъщност е мъж на име Гаврил, който няма нищо общо с България, освен че Джеръми казва, че е българин и го поставя в ролята на „автоматизатор на функциите“ в червено BMW E38. Кларксън продължава с масажната функция на задната седалка, заради която сяда върху момиче от Тайланд, буквално. Прекаляват ли The Grand Tour? Не мислим, това е напълно в духа на тримата и продуцента Анди Уилман, именно затова този екип постигна такава известност и симпатии от страна на публиката.

С изключение на симпатиите на страни, като Аржентина и Мексико например, които стария TopGear обиди доста по-грубо. В епизод 11 основан тема са старите коли на Maserati, Ричард кара новия Fiat 124 Spider Abarth, а Джеймс Мей е със спукана кост на ръката. Заради последното неговите колеги решават да улеснят шофирането му, като оборудват волана на автомобила му със... спомагателна ръкохватка... Именно на този кадър сме се смели с глас. Разгледайте галерията от епизода горе.

Лукс от Китай!