Търсите си 5,6-метрово кабрио 4x4? Този Ford F-150 е удачен вариант. Галерия и видео

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

27 Jan 2017

Nissan Murano CC бе рядко грозен и класически неуспешен опит за изцяло открит SUV, но трябва да признаем смелостта на японците да пуснат подобно нещо на пазара през 2011. Вижте какво стана с Joke, тоест, простете, с Juke, грозен колкото си иска, и същевременно адски харесван и купуван. Така че понякога рискът си заслужава. Land Rover от своя страна показаха доста по-красива концепция за кабрио SUV с Evoque Convertible, така че нещата явно могат да работят и така.

Evoque обаче може и да е красив, но си остава тесен, компактна количка за стандартите на американците и също така малолитражка. За САЩ трябва кабрио с мащаб, базирано не на SUV, а на пикап, като този Ford F-150. Дълъг е 5,6 метра, задвижването е двойно, моторът 3,5-литрв EcoBoost V6 с 375 к.с. и 640 Нм, скоростите са 10, местата за седене са пет. А легенът отзад е идеален за преправяне на басейн, какво повече ви трябва през лятото?

Колата обаче не е дело на Ford (поне не в този и вид), а на фирма с не многозначното име Newport Convertible Engineering, които могат да ви „съблекат“ почти всичко, Tesla Model S, Nissan GT-R, никакви проблеми. Разгледайте галерията горе, след което вижте какво е новото при F-150 за 2017-та, като кликнете на този гигант тук долу.

Първородната Godzilla!