Bentley Bentayga от Brabus?! Или може ли да бъде по-грозна? Галерия и инфо

  • Галерия от 7 снимки. Галерия от 7 снимки.

02 Feb 2017

Да, Brabus наистина преработват основно Benz-ове, но затова си имат дъщерната марка Startech, която се занимава с британските Jaguar, Land Rover и Bentley. В случая виждате най-грозната кола на последните, направена още по-...различна. Наистина, дизайнът е нещо субективно, но понякога просто няма две мнения. Този кит не ни допада, въпреки че като за начало Bentayga не е красавец.

Спорната визия на „базивия“ автомобил е... „разкрасена“ с кит за малко над 50 000 евро, които плюс цената на Bentayga правят около 240 000. За този маслено зелен спорен гигант... Хмм. Който би следвало да е добър офроудър, докато не стигне до Startech. Brabus-джиите са свалили окачването с 20 мм и са качили колата на 23 инчови джанти, така че забравете за гората.

Конкретната кола е подготвена за клиент от Португалия, като по-нататък в галерията ще видите и по-различен вариант в синьо. А ако държите да имате мега скъп SUV пипан в Боторп, може да заложите на този Brabus 500 4x4² (кликнете на високото кубче за галерията).

 

Първородната Godzilla!