Това Ferrari F50 е било на Майк Тайсън. Продава се изгодно, за 4,5 млн. лева. Галерия и инфо

  • Галерия от 25 снимки. Галерия от 25 снимки.

24 Feb 2017

Цената наистина е изгодна, защото наскоро писахме за друго Ferrari F50, което се продаваше за 1 млн. лева отгоре. А както и да го погледнете, един милион си е един милион. Окей, черната F50-ка е на по-малко километри (3300 срещу 9200 за бившата на Тайсън), но ние бихме преглътнали разликaта от около 6k в пробега и си спестили единия милион. Още повече, че този червен автомобил има доста известен първи собственик, които го купува чисто ново задно с Ferrari 456.

В последствие колата минава през няколко притежателя, профилактика на двигателя, електрониката, таблото и окачването, за да стигне до листите с лотовете на RM Stoheby’s и търга в Амелия Айлънд. Където и искат между 2,2 и 2,4 млн. долара или около 4,5 млн. лв. Освен Тайсън в историята на тази F50-ка, за парите си получавате и два комплекта инструменти, както, метално фенерче с надпис ‘Ferrari’ и оригиналните книжки на колата. Супер.

Но това, което ни направи най-силно впечатление в описанието на този лот 218 е краткото, но странно изречение ‘The car has never been driven hard...’ Как така?!? Кой си купува 4,7-литрово 520-конно V12 Ferrari за да го кара лекичко?!? Жалко за колата или пък супер за бъдещия и собственик, оставаме на вас да прецените. И след като разгледате F50-ката на Тайсън може да се опитате да намерите с какво това черно F50 долу е заслужило да бъде с 1 млн. по-скъпо (кликнете на колата).

Първородната Godzilla!