Ако имаше Smart Chiron - малка количка с 8-литров W16, четири турбини и 1500 коня. Доста готин рендър


06 Apr 2017

За съжаление резолюцията не е голяма, а количката не съществува реално. Тя е плод на въображението и труда на някой си E. Milano, който (очевидно) е кръстосал Smart ForTwo с Bugatti Chiron. И да, не открихме още картинки по темата, но тя е добър повод да отправим няколко препратки, за който ни замисля това малко чудовище.

Едната препратка е Brabus Smart ForTwo, реално най-мощната и „брутална“ (кавичките са оправдани) версия на Smart, която разчита на 125 к.с. (ето и оправданието) и развива 175 км/ч. Възможно е и да грешим, но Brabus Smart ForTwo вероятно е най-бавната кола на тунера правена някога. Но пък изглежда яко и струва колкото Porsche Boxster. Kликнете на този... смърф горе за галерията и инфото.

Другото за което се сещаме е Ariel Chiron-a, изображението показващо колата на Bugatti под формата на бъги с гените на Ariel Atom. Кликнете на това брутално яко... скеле тук горе, което ще ви отведе до галерия с още рендъри, в това число на Aston Defender, Audi S1 V10 Plus, Lambo LM002 Centenario и Merc-AMG GT 6x6.

Много практичен и интересен!