Top Marques в Монако започва днес. Този Mustang с 800 коня е един от експонатите

  • Галерия с 6 окъпани в карбон снимки Галерия с 6 окъпани в карбон снимки

20 Apr 2017

Монако. Сещате се – Гран при, лъскави яхти, още по-лъскави коли и богати жители. И едно по-особено изложение. Top Marques събира странни и безумно скъпи превозни средства. И не, не са само Ferrari и McLaren, а наистина редки неща. Тази година например тук ще бъде световната премиера на две летящи коли, на най-големия дрон и на няколко четириколесни, които няма да присъстват на нито едно друго световно изложение. И това между щандовете на бижутери и часовникари, чиито имена говорят нещо само на много запалените в областта и на много богатите.

И насред цялата тази пикантерия от скъпи продукти се появява нашият главен герой. Mustang. Дори Mustang с десен волан. А е така, защото тунинг чудото идва от Острова.

Запознайте се със Sutton CS800, тунингован до 800 к.с. Mustang. Разбира се, за основа е използван 5-литровият V8 модел, като е добавен по-потентен компресор. Както би постъпил всеки ентусиаст на тема Mustang, избрана е 6-степенната механична скоростна кутия с къс скоростен лост. Добавете към рецептата три настройки на твърдостта и височината на окачването.

Изпускателната система също дава своето за уникалността на продукта, като четирите накрайника имат активна система за контрол на звука. На всичко това съответства обилна порция въглеродни влакна, с които са подсилени предният сплитер, праговете и задното крило, вградено в капака.

Шофьорът бива погълнат от спортни седалки Recaro и се изправя пред табло, също от въглеродни нишки. Добавена е аудио система с 1100 вата, която има за цел да надвиква 800-те коня под предния капак.

Цената? 150K лева, което не е лоша сделка. Не е лоша сделка и покупката на чисто новия Mustang, който може да се вземе за парите на нов Focus RS. Кликнете на този жълт 'Stang за галерията на новия модел, който е с леко спорна визя.

Първородната Godzilla!