Бъдете злодей на пътя и си купете този 2014 Land Rover Defender SVX 'Spectre'. Носи се на Bilstein рали амортисьори и 37-инчови гуми

  • Галерия от 19 снимки. Галерия от 19 снимки.

31 Jul 2017

Ако сте гледали последния филм от поредицата за Джеймс Бонд, значи ще познаете този злодейски автомобил. Колата е една от 10-те направени за „Спектър“ и ще бъде продадена на 6 май в Лондон. Както виждате този Defender изглежда брутално, а най-хубавото е, че е напълно легален за регистрация и каране по пътищата. Друга добра новина е пробегът от едва 234 км, така че този LR Defender SVX "Spectre" е на практика нов.

Автомобилът е дело на Special Vehicle Operations отдела на Jaguar/Land Rover, които са получили малко помощ и от британците Bowler, специализиращи в тунинга на Defender. Mонтирани са Bilstein рали амортисьори и доста брутални 37-инчови гуми, двигателят е подсилен до 185 к.с. и 500 Нм, а интериорът е получил леки промени и седалки Recaro с 5-точкови колани.

А да, за нуждите на продукцията колата е оборудвана и с хидравлична ръчна спирачка, която обаче била разкачена – по някаква причина британците не искат да я продават с функционираща такава. Цената? RM Sotheby's все още не са обявили прогнозния диапазон, но ще следим този лот, защото ни е любопитно.

Първородната Godzilla!