Това са най-късите коли на света. Запознайте се с двуколесните Pagani, McLaren, Mini и компания…

  • Галерия с 23 безумни двуколки. Можете ли да познаете първообраза на всяка от тях? Галерия с 23 безумни двуколки. Можете ли да познаете първообраза на всяка от тях?

14 Aug 2017

Какво би станало, ако махнете всичко останало от един автомобил, освен надвесите? Дизайнерът, който направи тази галерия, явно си е задал точно този въпрос… Като изключим абсурдността на неговите произведения на изкуството, всъщност фотошопнатите изображения са доста интригуващи, защото показват различния подход на дизайнерите и инженерите при разработването на предницата и задницата на някои от най-популярните съвременни модели. При това в сравнение с истински класики като оригиналното Mini например.

Авторът на ексцентричните двуколки е Soufyane Benhammouda, а в галерията ще откриете коли с огромни предни и задни надвеси като Lambo Aventador и McLaren 720S, както и такива, с практически нищожни тераси - Mini или Aston Valkyrie. За съжаление липсва поне един всъдеход, но все пак разнообразието е голямо, забавлявайте се, като разцъкате галерията. Ще успеете ли да познаете всеки един модел?

 
Първородната Godzilla!