Arch KRGT-1S е новият 2032-кубиков мотор създаден от Киану Рийвс

  • Arch KRGT-1S e сериозен байк с 2-литров мотор. Още рдна снимка, плюс две на концепцията. Arch KRGT-1S e сериозен байк с 2-литров мотор. Още рдна снимка, плюс две на концепцията.
  • Доста атрактивно решение за достъп до резервоара. Доста атрактивно решение за достъп до резервоара.
  • А това е Arch Method 143, ако 2-литровия мотор на KRGT-1S ви е малък, този тук е 2,3. А това е Arch Method 143, ако 2-литровия мотор на KRGT-1S ви е малък, този тук е 2,3.

10 Nov 2017

Напоследък в интернет доста се шуми около Киану Рийвс, но не сме сигурно колко от вас знаят, че актьорът – освен с тежкия си живот преди киното и щедростта си -, през последните кгодини нашумява и в света на къстъм моторите. Прави го, като създава своя собствена марка за мотоциклети наречена Arch Motorcycle, заедно с човек на име Гард Холингер, който има доста опит в занаята.

Та, Arch, в унисон с големите компании, също показаха нови неща на изложението в EICMA в Милано. Единият мотоциклет е базиран на KRGT-1, но идва с допълнението S, защото е по-спортен. Машината изглежда доста интересно и се задвижва от същия V2 двигател с обем 2032 кубика, който генерира 165 Нм въртящ момент.

Друго интересно? Целият байк е любопитен, вилката e Öhlins и е специално адаптирана за конкретния модел, а колелата са карбонови на маркатa BST. Освен относително серийния KRGT-1S (всеки мотор се изработва по индивидуална поръчка), Arch Motorcycle показаха и концепцията Method 143, която се задвижва от V2-ка с обем… 143 куб. см или казано по-ясно за нас, 2343 куб. см. Супер.

Като цяло информацията за двата мотора не е много, но пък пускаме и видео за марката, а ако кликнете на оранжевото и име, ще отскочите до сайта им.

Първородната Godzilla!