Да съдереш седалката на чисто нов Mercedes S-Class с нож и брадва. Видео

  • Галерия с 13 снимки. Галерия с 13 снимки.

30 Mar 2018

И по-точно на новия Mercedes-Benz S 600. Ще видите как при първия разрез, острието се спира от значката „V12“ вградена в седалката… Кой? Какво? Защо?

„Вандалът“ е влогър с канал на име ‘What’s Inside’ и както подсказва то, видеата му съдържат предимно кадри с рязане на разни работи, за да се види какво има в тях. Човекът разчленява iPhon-и, LCD телевизори, светофари, изпражнения от динозавър, обичайните неща…

В случая обаче водещият на ‘What’s Inside’ е адски впечатлен от удобството и масажните функции на седалките на новият Merc S-Class, което не ни учудва. Наскоро и ние тествахме колата и режимът „масаж с горещи камъни“… Кожените „тронове“ наистина са феноменални, човекът го споменава в предишно видео, след което от Mercedes го канят в Германия, където му предоставят доста остър нож и кола, която да съдере.

Гледайте видеото му и ще се убедите колко много неща съдържа една съвременна седалка от висок клас, след което може да кликнете на оранжевите букви за нашия тест на Merc S 560 (не скъсахме нищо от нея) и да гледате нашето видео. 

Много практичен и интересен!