Изгубете час от живота си с конфигуратора на Rolls-Royce Cullinan

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

25 May 2018

Цвят на екстериора ‘Aspen’ бяло, ‘Double Coachline’ двойни декоративни линии, 22-инчови джанти с частично полирани бордове, екстериорен пакет със защитни елементи от неръждаема стомана, „Летяща Емили“ от масивно сребро.‘Atmospheric Interior Scheme’ с бяла кожа отвътре, ‘Immersive Seating’ задни седалки с разделителна конзола - - това е Rolls, отзад не ни трябва място за трима -, ‘Open Pore Paldalo’ светъл фурнир, който си избрахме да присъства и на спиците на волана, специална плочка с VIN-а на колата, ‘Rolls-Royce Bespoke Audio’ система и дръжка на чадъра в цвета на купето…

Това са само част от опциите, с които специфицирахме „нашия“ Rolls Cullinan. Може да си го поръчате и с прозрачна емблема, но това ни седи някак китайско (или чалга, както предпочитате). Възможностите за персонализация, както може да се очаква от RR, са адски много, така че спокойно може да отделите няколко часа и да си специфицирате ваш, напълно безплатно, чрез онлайн конфигуратора.

Ако пък предпочитате нещо по-спортно, може да кликнете на това… Porsche 911 GT2 RS, което ще ви отведе до неговия конфигуратор, с който да загубите още 30 мин. от живота си.

Първородната Godzilla!