Топ 10 на автомобилните интериори над милион евро

 • Разгледайте галерията за десетте най-готини интериора Разгледайте галерията за десетте най-готини интериора
 • 10. Bugatti Chiron: За разлика от напълно олекотените суперколи на конкуренцията, Chiron предлага висш лукс. Вместо множество сензорни екрани, тук царува старият стил - скъпа кожа, въглеродни влакна и аналогови уреди. 10. Bugatti Chiron: За разлика от напълно олекотените суперколи на конкуренцията, Chiron предлага висш лукс. Вместо множество сензорни екрани, тук царува старият стил - скъпа кожа, въглеродни влакна и аналогови уреди.
 • 9. Pagani Huayra: Интериорът на Pagani ни връща дори по-назад във времето, без да лишава от нищо, което се смята за модерно и полезно в 2018. Има шанс лично Хорацио Пагани да ви даде консултация относно цветовете и материалите. 9. Pagani Huayra: Интериорът на Pagani ни връща дори по-назад във времето, без да лишава от нищо, което се смята за модерно и полезно в 2018. Има шанс лично Хорацио Пагани да ви даде консултация относно цветовете и материалите.
 • 8. Koenigsegg Agera RS: Интериорът на Koenigsegg може да ви се стори доста скучен, дори студен. Този на Agera RS не е и особено модерен. Но бъдете сигурни, че тук всичко е с мисъл за удобството при скорости около и над 400 км/ч. 8. Koenigsegg Agera RS: Интериорът на Koenigsegg може да ви се стори доста скучен, дори студен. Този на Agera RS не е и особено модерен. Но бъдете сигурни, че тук всичко е с мисъл за удобството при скорости около и над 400 км/ч.
 • 7. Apollo Intensa Emozione: Марката Gumpert не успя да се наложи като конкурент на Koenigsegg и Pagani, но Apollo, който ги купи, ще се опита да направи същото. Интериорът е мечтата на 12-годишен хлапак. 7. Apollo Intensa Emozione: Марката Gumpert не успя да се наложи като конкурент на Koenigsegg и Pagani, но Apollo, който ги купи, ще се опита да направи същото. Интериорът е мечтата на 12-годишен хлапак.
 • 6. Aston Martin Valkyrie: Формула 1 за улиците. Не се залъгвайте от алкантарата тук-там. Тези карбонови седалки са неудобни за всеки друг, освен за тези, по чиито задни части са изработени. 6. Aston Martin Valkyrie: Формула 1 за улиците. Не се залъгвайте от алкантарата тук-там. Тези карбонови седалки са неудобни за всеки друг, освен за тези, по чиито задни части са изработени.
 • 5. Mercedes-AMG Project One: Подобен стил на този във Valkyrie. На практика и двете коли не са съвсем готови, така че очакваме минимални промени по интериора. Надяваме се седалките с обдухване между краката да останат. 5. Mercedes-AMG Project One: Подобен стил на този във Valkyrie. На практика и двете коли не са съвсем готови, така че очакваме минимални промени по интериора. Надяваме се седалките с обдухване между краката да останат.
 • 4. McLaren Senna: Докато McLaren 720S е направен да бъде удобен и бърз, то неговият пистов събрат е зачеркнал първото от двете прилагателни. Воланът обаче е малко скучен след тези в Aston и Merc, нали? 4. McLaren Senna: Докато McLaren 720S е направен да бъде удобен и бърз, то неговият пистов събрат е зачеркнал първото от двете прилагателни. Воланът обаче е малко скучен след тези в Aston и Merc, нали?
 • 3. Italdesign GT-R50: Разработен по случай юбилея на GT-R, този бръснещо бърз Italdesign ще бъде произведен в 50 екземпляра. Интериорът е същият като в GT-R, само че много по-добър. И скъп. Колата струва милион долара. 3. Italdesign GT-R50: Разработен по случай юбилея на GT-R, този бръснещо бърз Italdesign ще бъде произведен в 50 екземпляра. Интериорът е същият като в GT-R, само че много по-добър. И скъп. Колата струва милион долара.
 • 2. Rimac Concept_Two: Интериорът на задвижвания от близо 2000 к.с. хърватски супер електрически автомобил е правен в сътрудничество с българското ателие Vilner. Вграденият пожарогасител е свежо намигване към Ричард Хамънд. 2. Rimac Concept_Two: Интериорът на задвижвания от близо 2000 к.с. хърватски супер електрически автомобил е правен в сътрудничество с българското ателие Vilner. Вграденият пожарогасител е свежо намигване към Ричард Хамънд.
 • 1. Porsche 911 на Singer: Има хиляди причини да обичаме произведенията на изкуството на Singer и този интериор определено е една от тях. Съчетанието на цветовете е дръзко, признаваме, но какво ще кажете за зверски перфорираните седалки? 1. Porsche 911 на Singer: Има хиляди причини да обичаме произведенията на изкуството на Singer и този интериор определено е една от тях. Съчетанието на цветовете е дръзко, признаваме, но какво ще кажете за зверски перфорираните седалки?

23 юли 2018

Всички имаме любим интериор - независимо дали ще е симпатично-игривата подредба на MINI JCW, технократския подход на Audi A8 или минимализма на Tesla Model 3… А може би нещо по-закачливо от Франция? Но това са прекалено обикновени коли за класацията, която ви предлагаме днес - десетте най-впечатляващи интериора в клуб “над милион евро”. Истинските суперколи и хиперколи позволяват на своите интериорни дизайнери невиждана свобода, а собствениците им могат да индивидуализират практически всичко. И все пак кои са най-специалните от най-специалните? Подбраните тук десет са впечатляващи до един. Не крием, че класацията е субективна, но, както знаем от уроците по латински, De gustibus non disputandum est*. Освен това сме супер горди от факта, че единият от интериорите е правен в България.

Проследете галерията и не пропускайте да споделите своя фаворит!

 

* За вкусовете не трябва да се спори

 

Коментирай

Sending ...