Bugatti Divo се крие под покривка за маса

  • Снимките на Divo до тук са четири. Нито една не разкрива нещо съществено от колата Снимките на Divo до тук са четири. Нито една не разкрива нещо съществено от колата

19 Aug 2018

Bugatti продължава да ни подгрява за премиерата на новия си хиперавтомобил Divo. Поредният тийзър показва колко различна е колата от Chiron - с агресивна аеродинамика и внушителен заден спойлер. Както можеше да се очаква, купето ще бъде вдъхновено от концептуалния Vision Gran Turismo, който видяхме преди премиерата на Chiron.

Динамичните характеристики на новото хипер Bugatti все още не са ясни, но знаем, че то ще е фокусирано върху управление и скорост на писта, за разлика от насочения към рекордна скорост на права Chiron.

Според изтекла по-рано информация може да очакваме 8-литровият W16 да бъде запазен без промени в мощността, но олекотяването ще позволи спринт до 100 км/ч за 2,5 секунди и до 200 км/ч за 6,5 секунди.

Премиерата ще се състои на 24 август на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч. Ще бъдат произведени 40 екземпляра, всеки на цена от 5 млн. евро.

Най-бързият панорамен покрив в света - тук!

 

Лукс от Китай!