Национален мото събор в Габрово – MК „Ковачите“. Мега галерия!

  • Галерия с 67 снимки! Галерия с 67 снимки!

11 Sep 2018

Много е готино, когато посетиш място и/или събитие, на което не си бил преди. И когато това място и/или събитие се окаже готино, зареждащо с енергия. Да, за нас голяма част от събитията са и работа, но когато обстановката е такава, като на националния мото събор край Габрово, усещането за работа преминава в забава.

Благодарим на мото клуб „Ковачите“ за якото посрещане, организацията бе на ниво, хората се забавляваха, а моторите бяха адски разнообразни. Както и въпросните хора, но обединени от общата страст, същите тези мотори.

Предлагаме ви голяма галерия с 67 кадъра, за да придобиете представа как протече събора. Събор, който посетихме с нашия OMV MaxxMotion Free Rider, който раздаде над десет ваучера за безплатно гориво. Приятно разглеждане!

А след това кликнете на снимката тук долу за да попаднете в специалния ни сайт, посветен на специалната ни капания, която завършва във Видин! Завършва там, но не точно, защото на 15.09, нашият OMV MaxxMotion Free Rider ще посети бензиностанция OMV на бул. Панония 46, точно в 13:00 ч. Там той ще раздаде 10 ваучера за безплатно гориво OMV MaxxMotion. Условието? Първите 10 моториста дошли с машините си на локацията.

Дори и да не сте там обаче, имате шанс да спечелите такъв ваучер до 17-ти септември, когато играта ни приключва. Как? Кликнете на снимката долу.

Лукс от Китай!