Ако новият Aston Martin DBX изглежда така, ние сме “за”!

  • Галерия с 6 детайла от бъдещия DBX Галерия с 6 детайла от бъдещия DBX

15 Sep 2018

Aston Martin ще има своя кросоувър и това съвсем не е новина на фона на съществуващите Lambo Urus, Bentley Bentayga и Rolls Cullinan, както и на предстоящия подобен модел от Ferrari. И въпреки че отдавна знаем какво кроят британците, едва сега попадаме на толкова внимателно и реалистично изработен рендър. Той идва от Motor1. Според британските колеги колата ще изглежда горе-долу такава, каквато я виждате в галерията, вдъхновена от DB11.

Предният капак е по-къс, отколкото бихте очаквали от един уважаващ себе си Aston, вероятно за да има място за втория чифт врати, а стъклото пред шофьора е доста по-изправено, отколкото сме свикнали от серията DB.

Според слуховете серийната кола ще носи означението Varekai. Въпреки очевидно увеличения просвет спрямо купетата на Aston, не очаквайте всъдеходни възможности, които да надвишават тези на Urus.

Все още е много рано да потвърдим и какви двигатели ще задвижват британския гигант. Слуховете варират от добре познатия V12 през шестцилиндрови и V8 от Mercedes, та до хибридно и дори изцяло електрическо задвижване. Aston скоро ще представи изцяло електрически Rapide, така че последното не е невъзможно.

 

Лукс от Китай!