Представяме ви новите водещи на TopGear. Пади Макгинес и Фреди Флинтоф заменят Мат Лебланк и Рори Рийд


22 Oct 2018

“My dream job just got even better,” казва Крис Харис, по повод обявяването на новото ударно трио на култовото предаване TopGear. Крис остава титуляр, докато Рори Рийд ще отстъпи от най-горното стъпало, но ще продължи да бъде част от екипа, заедно със Сабине Щмиц. Рой остава водещ на допълнителните серии ExtraGear.

Новият екип е сформиран след, като Мат Лебланк обяви оттеглянето си, след заснемането на Сезон 26, чието излъчване ще започне в началото на 2019-та.

„И двамата са страхотни, натурални таланти, за който забавлението е нещо естествено. Забъркването им с най-вълнуващите коли на планетата със сигурност ще издигне шоуто на ново ниво,“ допълва Крис Харис.

Пади Макгинес е роден през 73-та и е познат на британската публика с телевизионните игри ‘Make Me Out’ и ‘Benchmark’ по ITV и Channel 4. Андрю ‘Фреди’ Флинтоф пък (40) е бивш състезател по крикет, като от 2010-та се занимава активно с телевизия (не изброяваме участията му, защото са много, а и не ви/ни особено познати).

Дали този път ще се получи по-добре? Крис Харис е убеден в това, а ние ще разберем през сезон 27, който вероятно ще видим през 2020-та.

Първородната Godzilla!