Още не си спечелил чистачки или зарядно? Играй с нас, DizzyRiders.bg, радио Z-Rock и радио Fresh!

Още не си спечелил чистачки или зарядно? Играй с нас, DizzyRiders.bg, радио Z-Rock и радио Fresh!
03 Dec 2018

Предлагаме ти шанс да спечелиш висококачествени продукти на Bosch, който са особено полезни през това време на годината. Нови чистачки и зарядно за акумулатор, абсолютно безплатни, стига да откриеш логото и да имаш късмет. Как да участваш? Прочети долу, супер лесно е.

Открий Bosch и спечели страхотни награди с новата игра на Bosch, DizzyRiders.bg, радио Z-Rock и радио Fresh!

Bosch е изключително ценена по целия свят марка и това определено не е случайно – качествата на продуктите й са върхови, Bosch не прави никакви компромиси. Това е само допълнителна мотивация да спечелиш наградите, които те очакват!

Какво трябва да направиш? Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Намериш ли го, кликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели чудесна награда от Bosch!

Какво печелиш? Всеки ден наградата са чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица.

Кога теглим наградите и как да разбереш дали печелиш? Дневните награди теглим в 17:30 и ги обявяваме веднага в ефира на радиата Z-Rock и Fresh! и с пост на фейсбук страницата на DizzyRiders.bg, а голямата награда – в края на всяка седмица, като печелившият също ще си чуе името по радиото и във фейсбук страницата ни.

Не се колебай, включи се смело в играта на Bosch, DizzyRiders и Z-Rock. Правилата са ясни, условията – лесни. За теб остава само да участваш и да спечелиш. Късмет!

 

Много практичен и интересен!