Ексклузивно! Срещнахме се очи в очи с Bugatti Chiron!

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

06 Dec 2018

Среща, която бе много емоционална. Не само, защото Bugatti Chiron определено e кола, която не се вижда всеки ден, а защото тя e много повече от автомобил! Тя е веществено доказателство за способността на хората да правим велики машини, както и могъщ пример за постоянния стремеж на човечеството към по-доброто, по-съвършеното и по-…бързото.

Кола с 16-цилиндров W-образен двигател с 4 турбини, които генерира 1500 к.с., 1600 Нм, ускоряваща Chiron от 0-300 км/ч за 13,1 секунди. Кола, която е ограничена(!) на 420 км/ч и чиято технически постижима максимална скорост все още не е известна.

Срещнахме се с единственото у нас Bugatti Chiron, като е много вероятно колата да е и единствената на Балканите, а и в по-далечен радиус. Ние сме единствената българска медия застанала очи в очи с изумителния автомобил, от който ще бъдат произведени едва 500 броя, всеки от тях с цена от минимум 5 млн. лв.

И тук е мястото да благодарим  на Цвети Василева, за приятелското отношение. И на нашите партньори  SDI и Prestigio.

Разгледайте галерията, гледайте видеото, не забравяте да се абонирате за канала, както и да кликнете на камбанката за да получавате известие всеки път, когато качваме видео. Приятно гледане!

Текст и фотография: Иван Монев

Много практичен и интересен!