Drift Team Downhill Madness избухна със зимна версия на триколките си

  • Галерия с шест снимки от процеса на работа по прототипа Галерия с шест снимки от процеса на работа по прототипа

11 Dec 2018

Като зарибени почитатели на Drift Team Downhill Madness с радост ви представяме най-новото им триколесно дрифт чудовище, което всъщност е 3-скийно дрифт чудовище. Да, Светли Митов и компания са готови с първия си SnowTrike, който да поддържа адреналина и формата ви през зимните месеци. В случай че за първи път чувате за маниашката пловдивска завера на Drift Team Downhill Madness, може да разцъкате страницата им във Facebook за повече инфо.

Сега направо към зимното нещо. Всъщност то е подготвено още през 2017 и тествано миналата зима, така че да бъде готово за първите търсачи на адреналин през новия сезон. Трайкаджийският Чук и Гек запазва всички любими черти от триколките - обича спусканията, вманиачен е по дрифта, обожава скоростта…

Snow Trike има подсилена рама за скокове, вилка с амортисьори и гумени тампони там, където рамката се свързва със ските. Тампоните осигуряват контрол на машинката като при скиорите и дават възможност за закантване, което очевидно е единственият начин за спиране. Светли Митов сподели, че SnowTrike спокойно може да развие над 40 км/ч, а когато свикнете с него и го овладеете напълно се очаква дори скорости от порядъка на 70 км/ч да не са проблем. Не искаме да мислим какво се случва със задните ви части при 70 км/ч върху тази седалка… Подобни сноутрайкове по света има отдавна, но идеята за създаването на първия такъв у нас е на друг “триколкаджия” - Стоян Камелджиев, който създал първия прототип. Вече е готов още един прототип, а в работилницата се работи по следващите три “серийни” екземпляри, така че, приятели, очаквайте още готини проекти и изненади от пичовете от Drift Team Downhill Madness! Ние, разбиера се, ще ви държим в течение.

 

Първородната Godzilla!