Тази есен излиза филм за Михаел Шумахер

  • Галерия с осем снимки на Михаел Шумахер Галерия с осем снимки на Михаел Шумахер

15 May 2019

Документален филм за Михаел Шумахер ще бъде готов тази есен. Лентата е подкрепена от семейството на 7-кратния световен шампион. Първи трейлър очакваме тази или следващата седмица по време на Фестивала в Кан. Според германските медии ще бъдат показани кадри от дома на Шумахер преди катастрофата, които досега не са били излъчвани.

Основна тема на филма, който носи работно заглавие “Шумахер”, естествено ще бъде състезателната кариера на 7-кратния световен шампион и отборите, в които се е състезавал - Jordan, Benetton, Ferrari и Mercedes. Продукцията ще бъде посветена на 25-годишнината от първата титла на германеца.

В документалния филм ще бъдат показани интервюта с жена му Корина и баща му Ролф, както и с децата му Джина-Мария и Мик. Според запознати ще има дори кадри от 50-ия рожден ден на пилота от този януари, но без да бъде показван самият той или да се изнасят детайли за състоянието му.

Семейството на Михаел пази в строга тайна състоянието му, като от 2013, когато се случи инцидентът, до днес новините са повече от ограничени.

 

Лукс от Китай!