Ето го новото издание на най-продавания Land Rover - Discovery Sport

  • Галерия с 12 снимки Галерия с 12 снимки
  • Водоустойчивата и удароустойчива гривна отключва/заключва колата, докато ключът е вътре. Идеята е да се използва, когато практикувате любимия си спорт Водоустойчивата и удароустойчива гривна отключва/заключва колата, докато ключът е вътре. Идеята е да се използва, когато практикувате любимия си спорт
  • Камера замества огледалото, за да елеминира отразяването на санбернара в багажника ви. Камера замества огледалото, за да елеминира отразяването на санбернара в багажника ви.
  • В реално време виждате какво се случва под предните гуми. Супер удобно за офруд В реално време виждате какво се случва под предните гуми. Супер удобно за офруд

22 май 2019

Със сигурност има опасност да ги бъркате. Моделите на Land Rover. Нароиха се толкова много. Преди беше лесно - Defender, Discovery и Range Rover. Сега семейството е многобройно и носи тлъсти чекове на компанията. Отгоре надолу са подредени (по цена и размери) Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar и Range Rover Evoque. Следва новият Discovery, предстоящият Defender и едва тогава идва героят на нашия разказ - новият Discovery Sport, който - ако си спомняте - замени Freelander.

Новото издание на най-малкия, най-достъпен и съответно най-продаван в световен мащаб Land Rover идва с достатъчно промени, които да защитят думата Sport в името. Във версията R-Dynamic дори има нещо като дифузьор.

Под ламарините се крие Evoque, така че очаквайте сходни двигатели. Базов ще бъде 150-конен дизел с предно предаване и ръчка, но повечето продажби вероятно ще се падат на двулитровия “мек хибрид” с двойно предаване и 300 к.с. Ще има и версия със същия 2-литров мотор с 250 к.с. и без електрическа помощ. По всяка вероятност ще има дори 3-цилиндров плъгин хибрид, който ще компенсира липсата на работен обем с електрическата си сила.

Въпреки сравнително малките си размери Disco Sport предлага 5+2 места и всички електронни глезотии, за които концернът Jaguar Land Rover би се сетил. Включително системата ClearSight Ground View (вижте галерията), която показва какви препяствия има непосредствено пред и под колата. Много ни радва и гривната за отключване/заключване, която да използвате, докато практикувате любимите си мокри спортове и не искате да рискувате с намокряне на оригиналния ключ на колата.

 

Коментирай

Sending ...