Този Ford GT е на 18 километра и се продава за минимум 280 хил. долара

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

10 Jul 2019

Инвестиция или грехота? Как бихте определили вие съдбата на този 2006 Ford GT, който е доставен в дилърство в Тексас през въпросната година и прибран в гараж от сегашния си собственик. Тринадесет години на тъмно, за да бъде продаден един ден, като този ден е съвсем близо.

Колата се задвижва от 5,4-литров V8 с 550 коня и има ТРИ педала – все по-голяма рядкост в класа на супер спортните купета. Конкретният автомобил е и поръчан с всички възможни опции, които Ford са предлагали за модела, които са… само четири. Състезателни ивици, червени спирачни апарати, ковани джанти BBS и радио McIntosh.

Този прекрасен Ford GT се продава през RM Sotheby’s, като в момента има 29 наддавания. Онлайн наддаванията се затварят утре (11.07), така че ако имате около 300k в зелено и си търсите на практика чисто нов (13-годишен) Ford GT, този вероятно е доста добро предложение.

Разгледайте галерията с 11 снимки, след което може да кликнете на тази икона тук долу. Ford GT40, една от трите коли, които побеждават в „24-те часа на Льо Ман“ през 66-та.

Първородната Godzilla!