Разкриха канала, чрез който Ким Чен Ун се сдобива с бронирана S-Class в Северна Корея


18 юли 2019

В края на април тази година светът бе доста изненадан, когато политическият лидер на Северна Корея, Ким Чен Ун, се появи на официални срещи в компанията на брониран Maybach S600 Pullman Guard. Най-фрапираща беше гледката по време на срещата му с президента на Русия Владимир Путин.

По това време, всички разполагахме с повече въпроси, отколкото отговори. Няколко месеца по-късно, вече имаме представа как супер луксозното, скъпо и рядко возило се е озовало във владение на севернокорейското правителство. Историята разказва Associated Press.

Както можете и да предположите, каналът за доставка е доста завъртян и много трудно проследим. Всичко започва от пристанище в Ротердам, което качва два еднакви бронирани автомобила в посока Китай. След 41 дни на вода, машините пристигат и скоро след това са изпратени с нов кораб към Япония. Следва бърз трансфер до Южна Корея.

Когато колите са вече доста близо до финалната си дестинация, биват качени на руски кораб, който изключва радарните си устройства, за да не бъде проследен. След няколко дни се появява във Владивосток, откъдето последният трансфер е осъществен посредством самолет до Северна Корея. Повече информация и подробности можете да откриете във видеото по-горе.

Коментари
  • СВИРЧО

    СВИРЧО
    18 юли 2019 - отговори

    Браво, че публикувате това инфо. Знаете ли кой друг диктатор, по същото време се снабдява със същия модел, също два броя? Лукашенко- Белорус.Има видео и за неговата покупка, но тъй като страната му в момента не е под санкции, купил си ги е официално.Искал да купи като колата на Путин, но Москва казала, че трябва да чака 5-6 години да ги изработят.Затова и северно-корейският диктатор е трябвало да се задоволи с гнусните капиталистически мерцедеси.
Коментирай

Sending ...