Стилен проект за Lada Niva обира точките

  • Галерия с 16 снимки Галерия с 16 снимки
  • Следват официалните рендъри за наследника на Niva, разпространени от Lada Следват официалните рендъри за наследника на Niva, разпространени от Lada

26 Jul 2019

Идеите за нова Lada Niva общо взето не спират да се появяват още от 80-те години насам. И до един рухват или са надживени от оригинала. Вероятно защото не стават… Нито като дизайн, нито като техника. За техниката на Lada Niva California от рендърите тук не може да кажем нищо, но дизайнът на Денис Понятов от Толиати - родния град на Lada - определено хваща окото. 

Любопитното е, че рендърите всъщност са на три години - създадени през 2016 - което не им пречи да изглеждат доста актуални дори днес.

Те определено заимстват цял куп детайли от оригиналната Niva - запазена е идеята за късо междуосие, което е съществено за добрите офроуд качества, както и много детайли по външността, като трите псевдо отвора в задната колона. Диодните светлини отпред и отзад препращат както към добрата стара Niva, така и към доста по-модерните кросоувъри от серията XC на Volvo.

За добро или лошо реалните идеи на Lada за наследник на Niva са доста различни - може да ги видите в края на галерията. И след това да споделите - бихте ли проявили интерес към California, ако Lada произвежда подобен модел.

 

Първородната Godzilla!