Имате безобразно много пари и не знаете къде да ги изхарчите? Mercedes-Maybach Aurum Edition е отговорът

  • Пет снимки с преработката от Carlex Design Пет снимки с преработката от Carlex Design

30 Aug 2019

Малко коли са по-луксозни и ексклузивни от Mercedes-Maybach, особено когато става дума за версията S650 с V12 мотор. Говорим за седан със стартова цена от 200 000 долара, като срещу тази сума получавате абсолютно „базовия“ модел. Ако изобщо можем да говорим за подобно нещо тук...

Изглежда това далеч не е достатъчно за някои много заможни клиенти на марката, тъй като те всячески се опитват да изхарчат още пари и да направят лимузината си още по-рядка и специална. На помощ на такива хора идва Carlex Design.

Поляците (знаехте ли, че са от Полша?) показаха серията Aurum Edition за Mercedes-Maybach, чиято единствена цел, може би, е по-явно да демонстрира богатствата на собственика на колата. Тунинг украшенията са основно в интериора, където се предлагат две линии от златни декорации – в класически златист или т.нар. rose gold. Според нас не изглежда много добре, но нямаме достатъчно дебели портфейли да даваме оценки за подобни коли.

Добрата новина е, че малко странната кабина идва в комплект с V12 мотора, който Mercedes-Benz слага от завода. Става въпрос за 6-литров агрегат, чиято мощност е 621 к.с., а въртящият момент е цели 1000 Нм.

А каква е цената? Както се казва, ако питате колко струва, значи не можете да си го позволите...

А у нас вече е тази машина:

Първородната Godzilla!