Историите на чичо Искрен: Ferrari 400i и Ferrari FF. Видео!

  • Галерия с 46 снимки. Галерия с 46 снимки.

12 Sep 2019

Уникална среща. Още се вълнуваме, наистина, защото такива автомобили не се виждат всеки ден. А именно, двете Ferrari-та на чичо Искрен, който може би ви е познат от двете култови видеа „BMW среща на поколенята”.

Представяме ви Ferrari 400i и Ferrari FF. Два страхотни GT автомобила с предно разположени V12, в наистина уникално състояние. Класическото 2+2 купе е произведено през декември 84-та година, като за 35-те си години е навъртяло едва 33 500 км. Салонът му е потресаващ! Съжаляваме, че не може да подушите тази червена кожа! Седалките са буквално фотьоили! Уникат, като в момента само чантичката с инструменти на този модел се продава за около 4800 евро.

Другото Ferrari е доста по-съвременно, но не по-малко интересно и – в никакъв случай! – не по-малко запазено. Това е FF, производство 2012-та, година след дебюта на първият 4x4 автомобил на Скудерията. Колата няма 7 хил. километра, багажникът и е изцяло обшит с кожа, като цената на оборудвано с всички FF спокойно е подминавало 400 000 евро.

Но, спираме дотук и ви оставяме ви да гледате видеото, защото чичо Искрен е, както винаги, супер изчерпателен и споделя уникални истории, които не може да чуете от никой друг. Именно затова нарекохме и тази поредица „Историите на чичо Искрен”.

Специални благодарности и на carvertical.bg, сайт, в който може да проверите историята на почти всеки автомобил, чрез неговия VIN номер. Кликнете на този надпис/линк:

В случай на въпроси, касаещи carvertical.bg, моля, пишете на zdrasti@carvertical.com

Фотография: ams.bg

 

Лукс от Китай!