Bugatti Chiron, Ducati Panigale R и още 14 експоната в страхотна фотоизложба!

  • Галерия с 26 кадъра. Галерия с 26 кадъра.

11 Oct 2019

Днес е последният ден от изложбата на нашия човек Иван Монев, която е нещо много различно, нещо подготвено с много любов и внимание към детайла, което ясно личи от видеото от подготовката на експонатите.

Експозиията е съставена от 16 експоната, включващи снимки на Bugatti Chiron („българското”, от видеото ни), Porsche 911T Targa, RR Velar, BMW M2, Ford Mustang, още няколко автомобила, както и на Harley-Davidson, Triumph, Ducati с Ангел Караньотов (също от наше видео) и Suzuki.

В уютната обстановка на BOLD Showroom може да видите също и два реални мотоциклета, готиното BMW R nineT, същият байк, които присъства и на снимка в експозицията, както и специално преработеното Suzuki DR BIG ‘Scrambler’.

Уникален в тази изложба е и подходът към изработката на всеки експонат: гърбът на принтовете например е покрит с фолио с карбонов ефект, всеки експонат разполага с индивидуално изработена идентификационна табелка от неръждаема стомана, а крепежните елементи, чрез които картината е окачена за тавана, са брънки от мотоциклетна верига, от Hornet-a на автора.

Кога и къде може да видите експозицията? За съжаление днес е последният ден от събитието, като BOLD Showroom е отворен за посещение от 14:30 ч. до 18:30 ч. днес.

Първородната Godzilla!