Porsche вече предлага ръчка за новото 911

  • Галерия с осем снимки на Porsche с механична скоростна кутия. Изглежда като Porsche с автоматична скоростна кутия, само че е по-добро... Галерия с осем снимки на Porsche с механична скоростна кутия. Изглежда като Porsche с автоматична скоростна кутия, само че е по-добро...

31 Oct 2019

Механичните кутии са живи! Porsche 911 992 вече може да се поръча с ръчка! Carrera S и 4S ще се предлагат със 7-степенна механична трансмисия, при това тази версия ще бъде по-евтина от автоматика.

Всъщност ръчката ще бъде безплатна опция за Carrera S и 4S, но Porsche ще добавя също безплатно към комплекта пакета Sport Chrono, който включва спортен режим на системата за стабилност PSM, автоматично изравняване на оборотите и превключвател за режимите на управление на волана.

Механичното 911 ще предлага също механичен диференциал с ограничено приплъзване и системата Porsche Torque Vectoring, вместо електронния диференциал, който идва при колите с PDK. Докато максималната скорост няма да се промени с новата скоростна кутия, то времето за ускорение до 100 км/ч ще бъде значително по-лошо - вероятно около 4,0 секунди. За сравнение с PDK и Sport Chrono 450-конната Carrera S достига 100 км/ч за 3,5 секунди.

Базовите Carrera и Carrera 4 (385 к.с.) вероятно няма да могат да се поръчат с механичната кутия.

 

 

Първородната Godzilla!